ילד בן שנתיים עם גבס ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/08/2014 | 20:55 | מאת: מיכל

שלום בסוף שבוע שעבר הילד נפל בטרמופלינה ונפל עליו ילד נוסף והוא שבר את הרגל נאמר לנו לעשות צילום לביקורת אחרי שבוע היום (לאחר שבוע) הודיעו לנו שהגבס יורד רק ב24 לחודש עוד שלושה שבועות רציתי לדעת האם אתה ממליץ על גבס מפלסטיק או כל גבס אחר כדי שהילד יוכל ללכת או להתנועה עם הגבס ? תודה מיכל

אני לא ממליץ ולא לא ממליץ, זה תלוי במקרה וברצונך, אין פה יתרון רפואי אלא רק נוחות במשקל ובמקלחת (כמובן תלוי בסוג השבר אם זה אפשרי)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים