רעיון לתרופה לסרטן
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
שלום, שמי ליאור. לא מזמן גיליתי שלרוב המשפחה שלי יש סרטן. מאז התחלתי לחקור את הנושא לעומק וחשבתי על רעיון שיכול להיות יעיל ביותר למניעת סרטן. הרעיון הוא להחדיר על ידי זריקה\חיסון ננו בוטים שבתוך כל אחד יש תרמוסטט. כאשר הם מוחדרים לתוך האיזור הנגוע בסרטן הם יפלטו גל חום קטן שגוף האדם לא חש בו עד כאב ובעצם ישרפו את התאים הסרטניים בכדי שלא יצמחו מחדש ויתרבו.
למה שלא תפנה עם ההצעה לחברת תרופות או לחברות העוסקות בפיתוח וחקר הסרטן? ידוע שהנושא של ננו רפואה (מולקולות עם חומרים שונים שיטפלו רק בתאים הסרטניים מבלי לפגוע בבריאים) נמצא בפיתוח גם במכון וייצמן(אם אני לא טועה) וכמובן שיכול להביא לתועלת רבה.
אתה יכול לפנות עם הרעיון הזה למכון לטכנולוגיות מתקדמות בבית חולים תל השומר וגם למכון לחקר הסרטן בתל השומר ואולי אפילו זה אותו דבר . לפני זמן מה ראיתי בטלויזיה שדיבר פרופ' אריה אורנשטיין מהמכון לטכנולוגיות מתקדמות על משהו דומה או שמזכיר את הרעיון שלך כלומר שמחפשים משהו בכיוון הזה אז אולי עלית על פתרון וכדאי שתפנה אליהם.