חלב הפרה הישראלית וד"ר אריה אבני
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
החשבון שלי כניסה הרשמה שעורי בית Summarizer שפות 1561939 חיפוש חפש תקציר או סיכום Read for free. Write for money האתר העולמי לסיכומים ותקצירים ב-34 שפות! אוזבקית איטלקית אינדונזית אנגלית בולגרית גרוזינית גרמנית דנית הולנדית הונגרית הינדית וייטנאמית טורקית יוונית יפנית מלזית נורווגית סינית מסורתית סינית פשוטה ספרדית סרבית עברית ערבית פולנית פורטוגזית פינית פרסית צ'כית צרפתית קוריאנית רומנית רוסית שוודית תאי דף הבית של Shvoongרפואה & בריאותאונקולוגיה - קרינההפרה הישראלית וד"ר אבני הפרה הישראלית וד"ר אבני לפני מספר שנים נכחתי בחוג בית בו התארח ד"ר אריה אבני . הוא סיפר כי ספרו :"תעזוב ת''עטינים שלי" הוצע למכירה בחנויות הספרים של סטימצקי , אך הורד מהמדפים וכל ספריו הוחזרו אליו. קניתי כמה מספריו בחוג הבית , ונתתי אותם במתנה לחברים .עכשיו גיליתי להפתעתי בספריה הציבורית את ספרו החדש :"שוטי החלב על נזקי החלב לבריאות ."בהוצאת פוקוס (2006).ד"ר אבני הוא כירורג מומחה , בוגר הדסה ירושלים.חולים שפנו אליו לקבלת טיפול רפואי , וקיבלו את המלצתו להפסיק צריכת מוצרי חלב-פרה כטיפול יחיד זכו ברוב המקרים לתוצאות מרשימות, עד כי הימנעות מחלב פרה הפכה להמלצתו הטיפולית הראשונה. ד"ר אבני מטפל בחוליו באמצעות תזונה נכונה ותרופות הומאופטיות.ד"ר אבני מסביר בספרו מדוע אין לצרוך את מוצרי חלב-הפרה ; ריכוז החלבון,ייחודו החיסוני,השומנים והרכבם,ריכוז הסוכרים,מינראלים , ויטמינים ,הורמונים כל אלה ייחודיים לכל יצור חי .לכן חלב פרה נועד לעגל,חלב כלבה לגור , חלב- פילה לפילון וחלב אם- לתינוק.כמות החלבון והזרחן בחלב פרה גבוהה פי שלושה וארבעה בחלב פרה לעומת חלב האם האנושית , עובדה המעידה על כך כי חלב פרה לא נועד לילד וגם לא למבוגר.לעומת זאת חומצות שומן הייחודיות להתפתחות המוח האנושי בקושי מופיעות בחלב פרה,שכן למה לבזבז אומגה 3 לבניית מוח של עגל שממילא אין לו אצבעות כדי לבנות עולם חדש או לחבר יצירה בשם "העולם החדש".האקדמיה האמריקאית לרפואת ילדים הודיעה כי יש להימנע ממתן חלב פרה לילדים עד גיל שנה , כי מערכת העיכול של היונק האנושי אינה בשלה לקלוט את החלבונים הזרים של חלב הפרה, אך משרד הבריאות הישראלי יצא בקריאת ענות חלושה ,שמא תתקבל ההמלצה על ידי האמהות הישראליות , ולכן ספק אם תמצאו אם ישראלית אחת ששמעה את הקריאה החלושה לא לתת לתינוקות חלב פרה.גורם הגדילה IGF הנמצא בחלב היונקים,גורם לצמיחתם של תאי סרטן בקצב של פי ארבעה או חמישה מהצמיחה הרגילה.IGF הוא : INSULIN-LIKE GROWTH FACTOR-1 חלבון קטן,פפטיד,הבנוי משבעים חומצות אמינו.מיוצר על ידי הכבד.נמצא שיש לו חלק חשוב בהתפתחות התהליך הסרטני.ניתן לראות בו גורם גדילה המעודד גידול תאי סרטן,כולל היכולת להגן על התא הסרטני מפני תרופות כימותרפיות.הטבע תכנן רמות הורמונים בטבעונים או בחיות בטבע שאינן מעודדות צמיחת סרטן.רק תזונת האדם המודרני עשויה לגרום לעלייה בערכיו של ה-IGF-1 ,הגורם לסרטן.במחקרים פרוספקטיביים הצופים לעתיד , נמצא שבאוכלוסיות גדולות ובריאות בהן רמת ההורמון הזה גבוהה יש סיכון גבוה יותר לסרטן השד והערמונית מאשר באוכלוסיה עם רמה נמוכה של הורמון זה.המוסד הלאומי לבריאות של ארה"ב NIH פרסם הודעה בשנת 1995 , בה קבע כי IGF-1 הוא גורם מרכזי בהתפתחות הסרטן בילדים,וכן בהתפתחות סרטן ערמונית,שד,מלנומה וגידולים אחרים.התחליף הוא מוצרי סויה .הסויה הקטנה (SOYBEANS ),ממשפחת הקטניות, המהווה מאגר חלבון ייחודי המהווה נוגד סרטן טוב ביותר.הג'ניסטאין מוכר בעולם המדע מזה כ-65 שנה.הוא שייך לקבוצת הפיטואסטרוגנים או האסטרוגנים ממקור צמחי.ומגוון פעולותיו רחב בהרבה מהתחום הצר של ההורמון הנשי אסטרוגן.פעילותו של הפיטואסטרוגן מן הסויה מתרחשת אחרי ספיגתו אל מחזור הדם.ועיקר השפעתו בגוף היא נוגדת אסטרוגן.הוא חוסם את הפעילות המולקולות החיוניות לפעילות הסרטנית.לגניסטאין יכולת להפריע ליצירת כלי דם חדשים להם זקוק הגידול כדי ליצור הסתעפויות.הגניסטאין מפריע לגידול הסרטני להפוך לגרורה ,הוא מגביר את הדבק בין התאים ואינו מאפשר לגידול להשתחרר לשם יצירת גרורות.את הסויה ברא אלוהים למעננו , את חלב הפרה הוא ברא למען העגל.
http://scary-soya.dreamhost.com/damagesoy.html http://www.angelfire.com/scary/soya/breast_and_soy.html http://www.hadassah.org.il/Hadassa/Heb_SubNavBar/Departments/Medical+Services/Nutrition+And+Diet/Gormey+sikun/Cancer/ http://www.igl.co.il/article-small/?id=e1153a9936ba4fecc4786919aa910dbb http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=495 Ageing Res Rev. 2007 Aug;6(2):150-88. Isoflavones--safe food additives OR dangerous drugs? The sales volume of products containing isoflavone has increased since the publication of the Women's Health Initiative. The many apparently contradictory results published on the effects of isoflavones on a variety of estrogen-regulated organs point to both beneficial as well as adverse effects on human health. It is of particular importance that psychovegetative climacteric complaints such as hot flushes are, if at all, only slightly influenced by isoflavones. The substances appear to have weak anti-osteoporotic effect. Their anti-atherosclerotic action is debatable, as not all authors find any beneficial effect on lipids. Most importantly, there is dispute as to whether isoflavones derived from soy OR red clover have negative, positive OR any effect at all on the mammary gland OR endometrium. It is beyond any doubt that soy products may have cancer preventing properties in a variety of organs including the mammary gland. However, these properties may only be exerted if the developing organ was under the influence of isoflavones during childhood AND puberty. This may also explain the often quoted "Japanese Phenomenon", the fact that breast cancer occurs to a lesser extent in Japanese women. When administered to isoflavone "inexperienced" women at the time of menopause, the phytoestrogens appear to share the same effects as estrogen used in classical preparations for hormone replacement therapy, i.e. they may stimulate the proliferation of endometrial AND mammary gland tissue with at present unknown AND unpredictable risk to these organs. Therefore, the following question arises for the clinician: Why should soy OR red clover products containing isoflavone be recommended, if the positive effects are only negligible but the adverse effects serious?
לא מדובר בנטילת תוספים המכילים ג'ניסטאין סויה.
לא מדובר בהנקת תינוקות בחלב סויה.תינוקות מניקים בחלב אם . האמא של התינוק . לא בחלב פרה . פרה מניקה את העגל שלה. בחלב פרה .אתה מבין , סושי? אני לא יודעת מה יש ברמדיה . אם חסר שם וויטמין מקבוצת B זו לא אשמת הסויה , זו אשמת היצרן .הבנת את זה , סושי?