זה נראה כמו אחלה פריצת דרך

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/03/2005 | 23:12 | מאת: איריס

הנה משהו שראוי לו, לשם שינוי, התואר "פריצת דרך". למה לא קראתי על זה בעיתון???!!!! משהו חכם שמונע מהסרטן להתפשט: Cancer-Enabling Enzyme Can Be Blocked Naturally: Danish Research Confirms Cancer Breakthrough Approach by Matthias Rath, M.D. Market Wire 21 Mar 2005 FREMONT, CA. -- (MARKET WIRE) -- 30-11-2004 -- A discovery made by Dr. Matthias Rath on how nutrient synergy can halt the cascading series of events that lead to the metastasis of cancer has been recently confirmed by Research done at Copenhagen University AND published in the International Journal of Cancer. The Danish study found that the lack of the enzyme urokinase plasminogen activator (uPA) can stop the spread of cancer, as shown in mice genetically modified to not have the enzyme. The absence of uPA prevents the ability of cancer cells to dissolve collagen and metastasize to other parts of the body, but today there are no pharmaceutical solutions to block uPA. Dr. Matthias Rath's research shows that blocking this enzyme can be achieved naturally. In 1992, Dr. Rath published research suggesting the use of amino acid lysine as a natural inhibitor of plasmin AND other enzymes (matrix metalloproteinases) involved in collagen digestion. Recently, Dr. Rath AND his team of researchers at the Matthias Rath Research Institute in Cellular Medicine, Santa Clara, CA have identified a specific combination of nutrients that can inhibit the activity of collagen dissolving enzymes AND stop the spread of cancer cells. Dr. Rath's research shows that Vitamin C, the amino acids L-lysine and L-proline, AND a green tea extract known as Epigallocatechin Gallate (EGCG) work together to synergistically block the spread of cancer cells through connective tissue. In addition, this specific nutrient synergy can reduce new blood vessel formation, which supplies blood to tumors (angiogenesis), inhibit cancer cell replication, AND induce a natural "suicide" cycle in cancer cells (apoptosis). "The most effective way to control cancer is by attacking cancer simultaneously at all four ways it threatens health: its spread, growth, lifespan AND survival," says Dr. Rath. Dr. Rath's research, published in scientific journals AND presented at many scientific conferences, points the way to a new era in the natural control of cancer, which is both more effective and safer than pharmaceutical methods. For more information on Dr. Rath's research, go to www.drrathresearch.org.

22/03/2005 | 08:03 | מאת: אריק

סליחה שוב,לצערי,אני לא שובר ראש באנגלית כי אני זקוק למקום הזה במחשב האישי שלי ואני מנצל אותו לדברים חשובים אחרים.(גם לך). העולם מחולק לכאלה שיודעים אנגלית פיקס ולכאלה שלא,אני בין אלה שלא,עדיין. הרבה בריאות לכולם.

22/03/2005 | 14:21 | מאת: איריס

גילוי של ד"ר מתיאס רת' על איך סינרגיה של חומרי תזונה [סינרגיה- שילוב אפקטיבי יותר מכל חלק בנפרד] יכולה לעצור שרשרת אירועים שמובילים לגרורות של סרטן, אושר לאחרונה על ידי מחקר שנעשה באוניברסיטת קופנהגן ופורסם בעיתון הבינלאומי לסרטן. המחקר הדני מצא שמחסור באנזים בשם - "זרז אורוקינאז פלסמינוגן" , יכול לעצור את ההתפשטות של סרטן כפי שנראה בעכברים שהונדסו גנטית להיות חסרי האנזים הזה. העדר האנזים מונע את היכולת של תאי סרטן להמיס קולגן ולשלוח גרורות לחלקי גוף אחרים, אבל היום אין פתרון תרופתי לחסום את האנזים. המחקר של ד"ר מתיאס רת' מראה שניתן לחסום את האנזים הזה בצורה טבעית. ב- 1992 רת' פירסם מחקר שהציע את השימוש בחומצת אמינו ליזין כמעכבת טבעית של פלסמין ואנזימים נוספים המעורבים בעיכול הקולגן. לאחרונה זיהו ד"ר רת' וצוות החוקרים שלו במוסד מחקר מתיאס רת' לרפואה של התא, סנטה קלרה, קליפורניה, קומבינציה ספציפית של חומרי תזונה שיכולה לעכב את הפעילות של אנזימים ממיסי קולגן ולעצור את ההתפשטות של תאי סרטן. המחקר של ד"ר רת' מראה שויטמין סי, חומצות האמינו ליזין ופרולין ומיצוי של תה ירוק שידוע בשם Epigallocatechin Gallate (EGCG) עובדים ביחד כדי לחסום בצורה סינרגטית את התפשטות תאי הסרטן דרך רקמת החיבור. בנוסף, הסינרגיה התזונתית הספציפית הזו יכולה להפחית יצירת כלי דם חדשים שמספקים דם לגידול (זה נקרא אנג'יוג'נסיס), לעצור את השכפול של תאי סרטן ולהגביר מסלול התאבדות בתאי סרטן (אפופטוזיס באנגלית). "הדרך הכי אפקטיבית לשלוט בסרטן היא על ידי תקיפת סרטן בו זמנית בכל ארבע הדרכים שבהן הוא מאיים על החיים: ההתפשטות שלו, גדילתו, אורך החיים שלו והשרדותו" אומר ד"ר רת' המחקר של ד"ר רת שפורסם בעיתונים מדעיים והוצג בכינוסים מדעיים רבים מצביע על הדרך לתקופה חדשה בשליטה הטבעית בסרטן, שהיא גם יותר אפקטיבית וגם בטוחה יותר מאשר שיטות תרופתיות. למידע נוסף האתר של רת' (באנגלית) www.drrathresearch.org

23/03/2005 | 01:54 | מאת: אבא

לאיריס תודה על התירגום את השילוב הזה אני לוקח כבר כשנתיים על פי פרוטוקול של מיודענו גובי כמובן כתוספת לבאדוויג וכו' רק טוב יצא מכך שבאי הפורום גם יראו חיזוקים מחקריים לדרכנו גם לחוששים ומחפשי ה''ביטוח'' שלא דורשים כך מרופאים קונבנציונלייים ושוב תודה על התירגום ל''שוברי השיניים '' כמוני (לצערי רובנו כך....)

23/03/2005 | 23:11 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן