באדוויג
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
לאחר חצי שנה של ארוחות בקר נוסח באדוויג, התחלתי לחוש ב"עייפות החומר". האם למישהו יש רעוינות כיצד ניתן לשדרג את הארוחה? תודה
הי רפאלה, מה ביחס להכין לפעמים בבוקר שייקים (SMOOTHIES)? לאחר הערבוב היסודי של השמן עם הקוטג' בבלנדר המקל (STICK) הנייד, מעבירים את התערובת לבלנדר נייח. מוסיפים פירות חתוכים, "שקדיה", תבלינים (אופציונלי) כמו מוסקט, קינמון וכו', מים קרים (בקיץ קרח) ונותנים ערבוב נוסף. מה שמתקבל זה משקה שייק/SMOOTIE חלק לשתייה. לרוויה, גובי נ.ב- בספר של באדוויג יש מתכונים רבים כולל לגלידה.
לי קרה הפוך, לאחר זמן מה של הכנת השייק וכל מיני וריאציות, זה סתם לי את התיאבון לכל היום וכמובן כשלא רעבים אוכלים פחות או אם בכלל את שאר הדברים (המותרים כמובן) מיצים ,פרות ,ולעיתים ם מוותרים על ארוחות שלמות... אז נכון....טעים...אך אליה וקוץ בה. חזרתי לבסיס ..יוגורט עיזים,שמן,זירעי פשתן טחונים, והופ כמה שלוקים מהירים וניגמר, (לא שזה פחות טעים אני מת על יוגורט בבוקר) אבל יש גם מקום לשאר ההנאות הבריאות......