שמן פשתן
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
אתה מציין שיש חצרוך שמן פשתן עם חלבונים עתירי גופרית מהם חלבונים עתירי גופרית, איך אפשר לשלב אותם עם שמן פשתן מה המשמעו ת אם אני צורכת כל בוקר 2 כפות שמן פשתן ללא כל תוספת. אודה לך מאוד אם אקבל ממך יותר אינפורמציה תודה מראש
חלבון עתיר גופרית קוטג' מחלב עיזים ו-או יוגורט מחלב עיזים (עדיף תמיד אורגני) חשוב שהשמן יהיה בכבישה קרה וישמר בתנאי קירור(לדוגמה שמן של חב' ירושליים המתמחה בכך נימצא כמעט בכל בית טבע) היחס הנכון : לכל כף שמן 2 כפות קוטג' או לחליפין 6 כפות יוגורט חשוב מאד לערבב הייטב רצוי גם להוסיף כף או 2 גרגרי פשטן טחונים טרי לא טחונים על המוכן שנמכרים בחנויות אלא לטחון כמות ליום יומיים ולשמור במקרר רצוי במקפיא נדמה לי שכבר ניכתב על כך בפורום ע''י גובי ואם לא אז כל השיטה מפורטת בספר שכתב ''סרטן אפשר לנצח''. ולטעמי אני - אני מוסיף לתערובת כף או יותר סומסום מלא טחון טרי +צימוקים שחורים +אגוזי מלך + תמר או כפית דבש (הכל טחון או קצוץ) והרי לך ארוחת בוקר מזינה ביותר שאצלי מחזיקה אותי כל היום מקווה שעניתי על השאלה וקצת יותר בתיאבון ולבריאות כמובן
לאבא - תודה מה המשמעות של חלבון עתיר גופרית והשילוב עם שמן פשתן. האם שמן פשתן ללא כל שילוב מזיק ו/או לא עושה דבר? האם חלבון עתיר גופרית נמצא רק במוצרים המיוצרים מחלב עיזים? (קוטג או יוגורט) אתה מוסיף גם 2 כפות גרגרי פשתן טחונים, האם זה נעשה כי כמות שמן הפשתן שאתה לוקח היא לא מספיקה, או יש לזה משמעות אחרת. מהשאלות שלי אתה יכול להסיק שאני רוצה להבין יותר על שמן הפשתן, אם אתה יכול להפנות אותי לאתר מסויים שבו אקבל תשובות על שאלותי אלו אודה לך מאוד.