פירות יבשים שיובשו בצורה טבעית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/11/2006 | 11:54 | מאת: קרן

האם אננס מיובש (בצורה טבעית) שומר על האנזימים שלו ועל ערכיו התזונתיים? כנ"ל לגבי פירות יבשים אחרים. מי המומלצים ביותר? האם יש הגבלה לגבי צריכה יומית עקב הסוכרים שבהם?

23/11/2006 | 11:19 | מאת: קרן

מחבר: קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 20.11.2006 שעה: 11:54 האם אננס מיובש (בצורה טבעית) שומר על האנזימים שלו ועל ערכיו התזונתיים? כנ"ל לגבי פירות יבשים אחרים. מי המומלצים ביותר? האם יש הגבלה לגבי צריכה יומית עקב הסוכרים שבהם? עדיין מחכה לתשובה. לא כל מה שדליה ודוד טוענים שגוי. יש הרבה אמת בדבריהם לגבי תזונה ומחלות . לא? למה שהמטופלים שכן היו מרוצים לא יעידו לטובתם?

24/11/2006 | 16:37 | מאת: רון

הטיבעונים שעוסקים ביבוש פירות טוענים שכדי שהפרי ישמור על האנזימים שבו בהיותו יבש, היבוש צריך להתבצע בטמפרטורות נמוכות יחסית של פחות מ55 מעלות צלסיוס, ושלא ישימו עליו חומר משמר (על הרבה פירות יבשים שמים תחמוצת גופרית כהגנה נגד עובש) למעט בחנויות הטיבעוניות, איני בטוח שהפירות היבשים שניקנים בסופרמרקט ובד"כ מגיעים מטורקיה עומדים בתנאים הללו.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן