אפייה בקופסאות שימורים...

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/09/2006 | 00:40 | מאת: נחמה

האם מישהו יודע משהו על כך שכדאי או לא כדאי לאפות בקופסאות שימורים? האם יש בחומר ממנו עשויות קופסאות שימורים משהו שמשתחרר בזמן האפייה שיכול להזיק, או אפילו לגרום לסרטן? לציין שהקופסאות מצופות בנייר אפייה כך שאין ממש מגע בין הבצק לקופסא. תודה

20/09/2006 | 11:56 | מאת: א

בכל קופ' שימורים יש חומר ציפוי פנימי להגנה על הפח מפני קורוזיה החומר אינו עמיד בחום גבוהה במיוחד ובחום של אפיה הוא הופך לרעיל ונדיף אם בכל זאת אין ברירה כמו בתנאי שדה, אפשר לשרוף את הקופסה באש פתוחה כמובן לא להתיכה ולנקות בעזרת חול פשוט(לשפשף) היטב את פנים הפח אם נצרת קצת חלודה לא נורה לאפיה זה משנה

20/09/2006 | 16:44 | מאת: מוטגן

http://www.tevalife.com/article.asp?id=294 http://osh.org.il/uploadfiles/nl_0603_pardo_sartan_reot.htm http://news.walla.co.il/?w=//769742 http://www.orshalev.com/phpBB2/viewtopic.php?t=38&sid=e0080791ecee0e4f0e0be4285fa087aa

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן