האם ויטמין B17 יעיל נגד סרטן?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/11/2016 | 18:38 | מאת: יאיר

http://www.medicalnewstoday.com/articles/314337.php

ליאטריל (ויטמין B17) כטיפול תוך ורידי, נמצא בשימוש נרחב בקליניקות לסרטן בטיכואנה מקסיקו. חולים רבים משתמשים גחומר זה הנלקח דרך הפה. אין מחקרים המצביעים על יעילות של ליאטריל. מניסיוני האישי לא ראיתי השפעה משמעותית של ליאטריל ולכן כיום אינני משתמש בחומר זה. ד"ר יוסף ברנר

17/01/2017 | 16:23 | מאת: טיחואנה

זה לא מורשה לשימוש בארץ.. אז אייך היחת משתמש?? או ממליץ? אם משרד הבריאות לא מאשר?

23/02/2017 | 23:41 | מאת: מטפל

דווקא בבדיקות בהתאמה אישית ידוע לי שבהרבה מקרים הוא נותן תגובה והתאמה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן