כך מונעים ומחלימים מסרטן
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
תגובה 1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116879,00.html
האמת על מחלות הסרטן, מניעתן והטיפול בהן המחקר הראה שחולי סרטן אשר יאמצו את עקרונות הטיפול הבריאותי הטבעי החלימו כולם. מבין חולי סרטן קשים שהוגדרו ע"יהרופאים כחשוכי מרפא לאחר שקיבלו טיפול ברפואה קונבנציונלית נרפאו רק 86% ע"יהטיפול הבריאותי הטבעי לעומת 6.4% שהחלימו בטיפול הקונבנציונלי מחקר שבוצע בארה"ב על הישרדותם של חולי סרטן ע"י ד"ר וולטר אלמר מנהל המועצה הבינלאומית לבריאות.
צמחי המרפא עם תכונות אנטיסרטניות, לפחות במחקרים במעבדה, אלורה, ארטימיסיה, אסטרגלוס, קוהוש שחור, צפורני חתול, צ'פרל, חבלבל השדה, שום, ג'ינג'ר, ג'ינסנג, תה ירוק, לפצ'ו, קורקומין ועוד. חלק גדול מצמחי מרפא אלה לא עברו מחקרים קליניים לגבי יעילות בסרטן. מאחר ויש עדויות מעבדתיות ומאחר וחלק הגדול הינו ללא כל תופעות לוואי והשפעות לא רצויות, ניתן להשתמש בהם כחלק מהטיפול בסרטן.
שדליה ודוד מזכירים בתגובתם?
האדם היחידי בשם Dr. Walter Elmer הוא רופא משפחה שאין ל שום קשר לטיפול בסרטן. http://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&hs=q46&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=%22Dr.+Walter+Elmer%22+%2B+cancer&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&oq=%22Dr.+Walter+Elmer%22+%2B+cancer&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=22245l24996l0l26630l4l4l0l1l0l0l292l690l0.1.2l3l0 יש רופא אחר בשם Dr. Elmer Huerta שעומד בראש ה The Cancer Preventorium at Washington Cancer Institute ד"ר Elmer Huerta מטפל בכימותרפיה רפואית רגילה הנה הדף על ד"ר Elmer Huerta: http://www.whcenter.org/body.cfm?id=556912 והנה הדף המתאים של טיפולי הכימותרפיה במכון שלו: http://www.whcenter.org/body.cfm?id=555640 הגיע הזמן להפסיק להפיץ שקרים.