בעיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/01/2005 | 15:12 | מאת: טלי

העניין הוא שמאז שאיבדתי את בתולי לפני חצי שנה שכבתי 6 פעם וזהו ובן זוג מהיה איבר עקום שנטה שמאלה ולמטה מאז כל פעם כשאני עוסקת בספורט ועושה עמידת ידיים עמידה על ראש הוא עמידת נר אני מרגישה שנכנס לי המון אויר לאיבר מין וכשאני חוזרת לעמידה רגילה כל האויר נפלט החוצה בקולי קולות אני רוצה הסבר לתופעה למה השרירים בדופן איבר המין רפויים ומאפשרים כניסת אויר אני מבינה שיש תופעה שבעת קיום יחסי מין נדחס אויר פנימה ואז יוצא אבל אצלי בלי שום אקט של דחיסה אויר נכנס בכוחות עצמו מדוע האם השרירים שלי חלשים באיבר המין ומאפשרים חדירת אויר ואם כן איך מחזקים שרירים פנימיים? אני חייבת עזרה דחוף משום שהעניין מגביל אותי מאוד בשיעורי ספורט כי אני מפחדת לפלוט אויר ברעש והייתי גם רוצה לדעת האם זה יכול להיות קשור לצורת איבר מינו של בן הזוג?

19/01/2005 | 23:18 | מאת:

את שאלתך הייתי שואל בפורום הגנקולוגי או פיזיותרפיסטית בקופ"ח שלך אשר התמחתה ביפול בבעיות של רצפת האגן. בהצלחה