מניסינכם בכמה יכול לעזור הפיזיוטרפיה ואלו טיפולים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/03/2009 | 09:03 | מאת: ענת

מניסינכם בכמה יכול לעזור הפיזיוטרפיה ואלו טיפולים מומלץ כדי להוריד את רמת הכאב וטווחי התנועה לאחר שידי נפגעה בתאונה לפני שבע שנים

02/06/2009 | 15:44 | מאת: יעל

שלום, בשאלתך לא מפורטת סוג הפציעה האם היתה זה שבר או פקירה של מפרק שורש כף היד? בכל מקרה כדי לשפר טווחי תנועה ולהפחית כאבים לאחר 7 שנים הייתי ממליצה על פעילות במים, למים יש תכונות המאפשרות מצד אחד שיפור הגמישות ומצד שני ע"י התנגדות חיזוק של השרירים. ישנם הרבה תרגילים שניתן לעשות במים אבל לדעתי כדאי לך פשוט להתחיל לשחות, אך חשוב לשחות נכון. יש כאן וידאו מוצלח מאוד המלמד שחייה בשיטה המשלבת אלמנטים מעולם ההידרותרפיה http://www.swimming.co.il/hydrotherapy/west.htm המון בהצלחה וקיץ נעים, יעל.