כאבים באגן, בירך וברגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/11/2007 | 16:10 | מאת: פרידל

לפני כ-3 חודשים התחילו כאבים עזים בצד שמאל . איני יכולה לישון ולשכב על אף צד, בקושי מתרוממת מיד לישיבה, כל אלפית מ"מ שך תזוזה הכאב נוראי. אני נעזרת במקל ובקושי מזיזה את הרגל שכואבת גם כן. קודם עד הברך ועכשיו לכל אורכה. בדק אותי אורטופד של עמוד שדרה ולאחר רנטגן, CT ו-MRI החליט שזה לא מהחוליות. אני גרה בדיור מוגן והמרפאה שלנו (רופאה) ניסו להקל עלי עם כל מיני תרופות, אפילו סוג של אופיום) אך ללא הועיל) . איני יכולה להישען לא על הספה ולא על כיסא. הכאבים נעשים יותר ויותר חזקים. אשמח לשמוע תגובת מומחה. תודה

24/11/2007 | 20:55 | מאת: a

פרידל שלום אני מבין לכאבך. אך מצב מעיין זה דורש המשך בירור רפואי ולא יהיה זה אחראי מצידי לייעץ לך. אמיר.