יש לי קליקים במרבית המפרקים בגוף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/11/2007 | 01:23 | מאת: צחי

שלום, אני בן 31 ותקופה של הרבה שנים שלא עסקתי בפעילות גופנית כלשהי. סוג העבודה שלי הוא בישיבה מול המחשב במהלך כל היום. בשנה האחרונה אני שם לב כי יש לי כל הזמן קליקים (רעשים) כאשר אני מזיז\מותח את המפרקים. לאחרונה התחלתי לחזור לכושר אך זה עדיין נמשך. יש לך המלצות, רעיונות כדי לטפל בבעיה זו, ואם לא אז למי עלי לפנות תודה רבה

24/11/2007 | 20:58 | מאת:

שלום צחי. קליקים שאינם מלווים בכאב אינם בעיה שיש לטפל בה זוהי תופעה נורמלית. בדוק אם אתה מפיק קליק ומיידית לאחר מכן אינך יכול להפיק אותו שוב זה נורמלי. אמיר.