חזרה לתפקוד לאחר הורדת גבס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/11/2007 | 10:07 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת ה-3.5 שברה את עצם הטיביה בסמוך לברך. היינו רוצים להכין אותה רגשית למצב שבו היא לא תעמוד יציב, תלך מיידית, תרוץ, תקפוץ וכו'. רציתי לשאול ל"לוח זמנים אפשרי" לאחר שהייה בגבס במשך 5 שבועות. עוד שבועיים היא מורידה את הגבס. האם ישנם תרגילים שיכינו אותה לפני??? אחרי??? רוב תודות

24/11/2007 | 21:11 | מאת:

קרן שלום. ילדים הם משהו מיוחד הם לא מבוגרים קטנים, בדרך כלל קצב החזרה שלהם לפעילות הוא מדהים, אין צורך בהכנה מיוחדת קרוב לודאי שהיא תסתדר מצויין. בדרך כלל נותנים מספר תרגילים לעשות עם הגבס (הנעה של אצבעות הרגליים וכו') ,אם אמרו לכם לעשות תרגילים בזמן שהיא בגבס אז בהחלט לעשות או להתייעץ עם האורתופד.