בלי תנועה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/11/2007 | 08:23 | מאת: סימה

שלום סובלת מכאבי גב תחתון והמותן כל הבדיקות בסדר והרופאים לא מוצאים סיבה לכאב החזק הזה ועכשב מצבי כך שגם כבר הליכה קשה לי לעשות ו אני לא יציבה עשיתי פיזיוטרפיה המצב השתפר באפן זעיר ביותר ברגל. אבל המותן אין שיפור ויש עדיין כאבים חזקים האם יש איזה תרגילים לשיפור הליכה ויציבות? בצילום סי ט אמרו שיש לי אוסטםורוזיס עד 30 אחוז.

08/11/2007 | 09:37 | מאת:

סימה שלום כאבי גב תחתון הגורמים לחולשה ברגל הם דבר שצריך לעקוב אחריו. ברך כלל הטיפול גם מבחינה רפואית וגם מבחינת תרגילים צריך להתמקד בגב ,שכן שם מקור הסימפטומים ואם המצב שם ישתפר תשתפר גם ההליכה. אני ממליץ לך להמשיך בירור אצל הרופא ופיזיותרפיה.