שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/11/2007 | 18:17 | מאת: נורית

שלום, לפני שלושה חודשים נקעתי את הקרסול. הקרסול נשאר מאוד חלש וכואב, לכן פניתי לפיזיותרפיסט. הוא אמר לי שהרצועות החלימו באופן רופף ועל מנת "לתקן" את המצב,הוא גרם נזק מחדש לרצועות בכדי שיחלימו מחדש (באופן מבוקר). הפגיעה המחודשת נעשתה לפני שבוע ומאז ביקרתי אצל הפיזיותרפיסט כל יום ובכל פגישה הוא טיפל בקרסול באמצעות אולטרסאונד טיפולי וזרם חשמלי (והתחלנו קצת תרגילי חיזוק). הרקמה מחלימה בקצב טוב, הנפיחות ירדה והכאב פחת. עם זאת הפיזיותרפיסט טוען שעליי לבוא במשך יום יום לטיפול.אני לא בטוחה אם יש בכך צורך, או שהוא סתם "חולב" אותי. האם תוכלו לייעץ לי לגבי הצורך בטיפול. תודה

04/11/2007 | 21:47 | מאת:

נורית שלום את עניין התדירות ונחיצותה את צריכה להתייעץ עם הפיזיותרפיסט. לגיטימי ללכת לחוות דעת נוספת אך היא חייבת לכלול בדיקה שלך.