מדרסים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/10/2007 | 17:35 | מאת: אלעד

בהנחה שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע והפעילות שלי בעיקר על כרית כף הרגל אני מתאמו בקיק בוקס אירובי(ללא לחימה)ורוב העבודה היא על כרית כף הרגל.כל כמה זמן אני צריך להחליף מדרסים? בזמן רכיבה על אופניים בספינינג יש חשיבות לשים גם מדרסים? יש לי גבששת השוק-shiin splint והאם מדרס יכול לעזור בעיניין?והאם באמת כל אחד צריך מדרס??או רק בבעיה רפואית..?כלומר האם המדרס יכול למנוע את הבעייה?

20/10/2007 | 10:10 | מאת:

שלום רב. מדרס יכול אכן לסייע בחלוקה יותר טובה של עומסים, בדרך כלל עושים מדרס לפי צורך מסוים כל אחד יכול להינות מזה זו שאלה כלכלית בעיקרה. בנושא של גבששת השוק הפרקטיקה היום בהחלט ממליצה על מדרסים אך הטיפול חייב להיות מקיף יותר לכלול מנוחה ,שינוי של הפעילות שלך לזמן מסויים,לפעולות שאינן כוללת קפיצה כגון אופניים או שחיה. כמו כן אני ממליץ לך להפנות את השאלה לפורום הליכה וניתוח תנועה: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-2179,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, אמיר.