חוסר פעילות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/10/2007 | 23:15 | מאת: לימור

עקב בעיה ברגל ימין, במשך כחצי שנה יצא לי ללכת בממוצע רק כ - 3 דקות בלבד כ - 6 פעמים ביום. חוץ מזה לא עשיתי פרט ללשבת או לישון. האם משהו יכול להינזק כתוצאה מכך? (השריר או זרימת הדם ברגל)??? הבעיה ברגל ימין עברה לי , אבל אני מרגישה שרגליי נחלשו משמעותית, בעיקר השמאלית, קשה לי לעמוד יותר מכמה דקות ברציפות, ואחרי מאמץ קל אני גם מרגישה תחושה מוזרה ומעצבנת ברגל שמאל, שקשה לי להגדיר אותה . האם זה ענין של זמן וזה יעבור לי או שעליי לעשות בירור? תודה מראש לימור [email protected]

18/10/2007 | 19:33 | מאת:

שלום לימור מה היתה הבעיה ברגל ימין?

23/10/2007 | 07:18 | מאת: A

דלקת ברגל שסחבתי 3 חודשים ללא טיפול. א"כ לקחתי סלקוקס ועבר לי אבל פתאום הרגשתי שאני בקושי הולכת כמה דקות ומתעייפת..