עזרה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/10/2007 | 03:33 | מאת: מירי

אני הולכת 4 פעמים בשבוע 4 ק"מ ובכף רגל שמאל האצבע ליד האצבע הקטנה שורפת וכואבת לי, מה זה יכול להיות? אודה אם תענו לי על תשובתי. בתודה אילנה אני בת 53 ויש לי גם פריצת דיסק בעמוד שדרה מותני

10/10/2007 | 21:33 | מאת:

שלום מירי הבעיה אותה את מתארת יכולה להתאים למספר פתולוגיות. מורטונס נוירומה,שבר מאמץ,פריצת דיסק ועוד. כלל האצבע במקרים האלה הוא "אל תעשי מה שכואב עד שזה לא יכאב" השתמשי בהנעלה רחבה בחרי לזמן מסוים בספורט אחר ( אופניים ,שחיה ...) ופני לבירור רפואי.