DIstaL TIbIaL tarsal tunnel syndrome

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/10/2007 | 01:03 | מאת: מילי

תסמונת התעלה הטרסלית הדיסטלית DIstaL TIbIaL tarsal tunnel syndrome כיצד מאבחנים מחלה זו?באיזה אמצעי.? האם זה אופייני בנשים בגיל 53 עם כאב שורף בוער בעקב סליחה בעיקר בחלק הפנלטרי כולו של כף הרגל. תודה

10/10/2007 | 21:36 | מאת:

http://www.wheelessonline.com/ortho/tarsal_tunnel_syndrome

11/10/2007 | 01:48 | מאת: מילי

הצעה ידידותית לי אליך אמיר אם אתה עסוק מדי או עייף מלנהל את הפורום הזה אנשים רבים כל כך נזקקים לו ויכולים להעזר ממנו אז אולי כדאי להעביר את ניהולו למישהו אחר אולי ארנון הפיזיותרפיסט שעונה לפעמים פה.תחשוב על כך בבקשה.