תוצאת צילום C.T

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/09/2007 | 13:54 | מאת: דוד שושן

שלום לך. בשבוע שעבר ביצעתי צילום בבית החולים רבקה זיו. וזה בעקבות כאבים עזים בשכמה השמאלית והצוואר, וכן הקרנת הכאב לכל אורךיד שמאל עד חוסר תחושה באצבעות יד שמאל. מה עלי לעשות עם התוצאה הבאה. 1.בלט קל בין החוליות c2-c3. c3-c4. c4-c5. c5-c6 2.בלט של הדיסק הבין חולייתי c6-c7' ממלא את הרצסוס הלטרלי השמאלי. 3. שינויים ספונדיאלודים קלים, מידה קלה של סקוליוזיס. 4. בועות אויריות בפסגות הראות. אודה לך אם לאור סיכום זה תוכל לחוות את דעתך או להכוין אותי מה עלי לעשות. נכון לימים אלו הכאבים נמשכים ואני בטיפול פיזיוטרפי בקופ"ח פעמיים בשבוע, עם מכשיר מתיחות לצוואר. תודה מראש דוד שושן קרית שמונה ת.ז - 068029487 נייד - 050-2277007

04/09/2007 | 20:17 | מאת:

שלום דוד הבלט באיזור c6-c7 יכול בהחלט להסביר את הכאבים מהם אתה סובל. אם אין ירידה הולכת וגוברת בכח של היד ממשיכים בטיפול הפיזיותרפי בקופת חולים.