פיזיותרפיה בבי"ס לפיזיותרפיה בוינגייט- היה אקדמאי?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/08/2007 | 17:02 | מאת: תודה רבה!

שלום, אני מעונינת לדעת אם לימודי פיזיותרפיה בבית הספר לפיזיותרפיה במכון וינגייט, שהיה בהנהלת שירותי בריאות כללית, ואשר כבר לא קיים היום (נסגר בשנת 1994) - האם הם אי פעם הוכרו כלימודים אקדמאים אשר מזכים בתואר ראשון? אני יודעת שלפחות עד שנת 1979 אלו היו לימודי תעודה שזיכו בדיפלומה של "פיזיותרפיסט מוסמך", אך לא תואר ראשון. שמעתי ממישהו שאח"כ, במשך תקופה מסוימת הם כן זיכו בתואר ראשון. האם זה נכון? אודה מאוד אם גם תוכלו להפנות אותי למקום בו רשומה התשובה. תודה רבה מראש!

23/08/2007 | 22:49 | מאת:

אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לעמותה לקידום הפיזיותרפיה http://www.ipts.org.il/