כאבי גב המביאים לכיפוף העמוד וחוסר יכולת להתיישר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/07/2007 | 22:46 | מאת: עמנואל

אמי בת 72 סובלת מכאבי גב איומים, בעיקר בהליכה (50 מטר זה המירב שהיא יכולה ללכת, מיד היא זקוקה למנוחה של כמה דקות. כנ"ל בעמידה. בישיבה הכל בסדר. הכאבים ממש "מכופפים" אותה. בבדיקות נאמר לה שיש שינויים ניווניים בעמוד השדרה(כללי מאד) היא עברה: פיזיט', דיקור, שיאצו -- שום דבר לא עזר. למי לפנות? מה ניתן לעשות על מנת להחזיר לה את חייה? ומה זה בקלייף???

24/07/2007 | 21:19 | מאת: a

שלום רב אכן זה סבל רב הייתי ממשיך להתייעץ עם אנשי מקצוע ייתכן שמדובר בהיצרות של חלל עמוד השידרה במקביל שתנסה לבצע פעילות גופנית שלא מכאיבה לה בדרך כלל אפשר לעשות שחיה ואופני כושר פשוט כדי לשמור על הכושר שלה ואולי קצת לשפר את המצב שימוש בחימום מסייע להקל על הכאב

24/07/2007 | 21:20 | מאת:

שלום רב אכן זה סבל רב הייתי ממשיך להתייעץ עם אנשי מקצוע ייתכן שמדובר בהיצרות של חלל עמוד השידרה במקביל שתנסה לבצע פעילות גופנית שלא מכאיבה לה בדרך כלל אפשר לעשות שחיה ואופני כושר פשוט כדי לשמור על הכושר שלה ואולי קצת לשפר את המצב שימוש בחימום מסייע להקל על הכאב