טריגר של אגודל בת ארבע

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/06/2007 | 10:59 | מאת: מיקה

שלום, לבתי כנראה טריגר מולד של אגודל שמאל. הדבר מתבטא בכך שאגודלה מכופף והיא אינה יכולה לישרו. היא אינה סובלת מכאבים. כירורג כף יד של קופ"ח המליץ על ניתוח אך אני חוששת מכך מאוד. האם מוכר טיפול פיזיותרפי בסוג כזה של בעיה רפואית? תודה רבה,

27/06/2007 | 12:03 | מאת: מיקה המודאגת

12/07/2007 | 00:43 | מאת: רחל לוי

שלום מיקה, גם אני סבלתי מטריגר פינגר ב2 באצבעות וגם מתסמונת התעלה הקרפאלית יותר משנה חשתי כאבים עזים וגם הירדמות של היד כתוצאה מעבודה מאומצת (אני טבחית) הומלץ לי ניתוח בבית חולים וולפסון. האורטופד ידיד שלי המליץ לי לגשת למרפאה בתל אביב בשם סי.אר.טי שם טופלתי על בעזרת מכשיר גרמני במשך 20 דקות כבר מהטיפול הראשון חשתי הטבה משמעותית ובטיפול השני הרגשתי שקיבלתי את חיי במתנה. את יכולה ליצור קשר במייל שלי ואתן לך עוד פרטים.. הכתובת של המרפאה: קלישר 30 תל אביב www.crt.co.il 035172244

27/07/2007 | 20:10 | מאת:

אני מצטער מאד שלא קיבלת תשובה אנני יודע לגבי ילדה בת ארבע זה שונה ממבוגר הפני את שאלתך למומחית בתחום הילדים