על הקרניו סקראל ועוד...

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/05/2007 | 15:52 | מאת: הלואי קסם

האם הטיפול שהפיזיוטרפיסת נותן הוא על הקרניו סקראל המדובר? האם הטיפול הזה עוזר גם לכאבים בקרסול ובברך בעיקבות עקמת בגב ורגל אחת יותר ארוכה מהשניה? (אומנם בסנטימטר אבל משפיע) האם מידרסים יכולים לעזור איך שהוא? האם עקמת בגב יכולה להשפיע גם על הנשימה? יש לי גם כאבים בידיים מלחץ שהפעלתי עליהם בעיקבות עמידות ידיים האם הפיזיוטראפיסת שהתחלתי ללכת אליו יוכל גם לטפל לי בידיים או שאין מה לעשות אם זה? מחכה לתשובות לכל השאלות ותודה

01/06/2007 | 12:44 | מאת:

לא הבנתי על מה אתה שואל

01/06/2007 | 16:01 | מאת: הלואי קסם

על זה אני שואלת: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/5585/xCN/popup/xHD/%F4%E5%F8%E5%ED+%F9%E7%F8%E5%F8+%EE%EB%E0%E1%E9%ED אבל כניראה שאם אתה לא יודע לענות לי על זה אז הטיפול שהפיזיוטרפיסטים נותנים הוא לא זה, אז ככה שכבר יש לי תשובה לשאלה הראשונה. אבל 1 השאלות הכי חשובות ששאלתי מיקודם שאני חושבת שכן יכולתה לענות לי עליה היא האם פיזיוטראפיסת יכול לטפל גם בכאבים בידיים והאם כדאי לבקש מהפיזיוטראפיסת שאני הולכת אלו בישביל הגב לטפל לי בייד ימין שממש כואבת לי? תודה