כאבים בפרק היד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/05/2007 | 21:46 | מאת: טל

שלום! לפני 4 שנים סדקתי את פרק יד ימין ואחרי שנתיים שברתי את המרפק באותה היד ומאז יש לי כאבים בפרק היד (ולעיתים גם ביד עצמה) שבאים והולכים לפני שנה הלכתי לבדיקה ואמרו שיש לי דלקת בגלל שימוש מרבי בעכבר המחשב לקחתי אנטיביוטיקה והלכתי עם תחבושת אבל מאז הכאבים באים והולכים באים והולכים וזה כבר כמה שנים אורטופד שראה אותי לאחרונה לא אמר דבר.. רק צחק ושאל עם אני רוצה עוד צילום (שי יש לי התחלת עקמת..) בקיצור מה אתה ממליץ לעשות? תודה!.

25/05/2007 | 23:51 | מאת:

שלום טל הייתי ממליץ לך ללכת להתייעץ עם פיזיותרפיסט או עם אורתופד מומחה בכף יד