שאלות על פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/05/2007 | 02:33 | מאת: ח

שלום נשלחתי לעשות פיזיותרפיה לשריר גב פגום והיום הייתי שם בפעם הראשונה. עשו לי חשמל ועיסוי באיזור הפגום אך לא הרגשתי שום כאב או את המקום בגלל. כלומר יש לי הרגשה שהכאב נמצא עמוק מדי בשביל שהחשמל והעיסוי יגעו בו. שאלתי היא האם לבקש עוצמה יותר חזקה בחשמל בשביל האפקטיביות או שגם זה לא יעזור? שאלתי הנוספת כשחזרתי הביתה ונחתי נראה לי שהמקום חומם היום יותר מדי ואני מרגיש יותר כואב בשריר... האם זה אות לשיפור או שזו התדרדרות? תודה

12/05/2007 | 23:49 | מאת:

שתף את הפיזיותרפיסט בכל שאלותיך, יהיו לו תשובות יותר ספציפיות