כאבי גב ועקמת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/05/2007 | 00:35 | מאת: R

אני נערה בת 18. לפני מספר שנים אובחנה אצלי עקמת קלה. האורטופד אמר שזה לא יפריע לי במהלך החיים אלא אולי רק בגיל מבוגר ולאחר מס' רב של לידות. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה בה אני נאלצת להתכופף הרבה ולסחוב דברים כבדים מאוד. כתוצאה מכך אני סובלת מאוד מכאבי גב (בעיקר בגב העליון ובכתפיים אבל גם קצת בגב תחתון). השאלה שלי היא האם הסחיבה של המשאות הכבדים יכולה להחמיר לי את העקמת ו"לעקם" את הגב שלי עוד יותר? שאלה נוספת היא ממה נובעים כאבי הגב ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע אותם? מחכה לתשובה.. תודה רבה!

04/05/2007 | 21:24 | מאת:

שלום רב קרוב לודאי שהעבודה שלך לא תחמיר את העקמת לגבי כאבי הגב אין לי יכולת לדעת מה הסיבה שלהם ללא בדיקה שלך פני לבדיקה אצל פיזיותרפיסט