אשמח אם תעזור לי דר'

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/05/2007 | 03:03 | מאת: יוסף

שלום לך דר' עקב עומס בעבודה חשתי לא טוב באיזור הגב עליון משמאל באזור עצם השכם כאבים חוסר גמישות פנימית, ובעת נשימה עמוקה אני מרגיש את האיזור הזה כואב ערכתי CT גב תקין ומיפוי עצמות תקין הרופא אמר לי שהוא משאר שיש לי בעיה בשריר הטרפז ורומדוידום משמאל TP ושלח אותי לעשות פיזיותרפיה ואם לא יעזור הא יעשה לי זריקה שאלתי היא איזו סוג פיזיותרפיה יעשו לי ? מה משך ההחלמה? בכל זאת תודה רבה על היתיחסות שלך

03/05/2007 | 18:45 | מאת: ארנון

יוסף שלום. לאחר אבחון בפיזיותרפיה יתאים לך המטפל את הטיפול המתאים לפי המצב. טיפולים יכולים לכלול מתיחות, תרגילים, עיסוי, חום, חשמל ועוד. בברכה, ארנון פיזיותרפיסט