פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/12/2004 | 14:10 | מאת: נירית PT

האבחנה של הפזיותרפיסט אינה סותרת את האבחנה בצילום ויתכן בהחלט שזהו המקור לכאבים. עם זאת, אין צורך, לדעתי, בטיפול הגורם לכאבים בלתי נסבלים. האם אתה ממשיך בביצוע תרגילים בטפולי הפזיותרפיה?

13/12/2004 | 14:11 | מאת: נירית PT

13/12/2004 | 16:30 | מאת: SBI

לנירית שלומות: תודה עלתשובתך. בנוגע להמשך הטיפול; היות והכאבים התגברו והיו לבלתי נסבלים, הפיזיוטרפיסט החליט להפסיק את הטיפול בלווי מכתב לרופא המטפל( שאגב, איני יודע את תוכנו). להיום , המצב הוא: נשלחתי למיפוי עצמות SPECT, וחרי קבלת התוצאות יוחלט האם לבצע ניתוח או המשך טיפול מתאים אחר. מה דעתך? בתודה מראש SBI

13/12/2004 | 18:40 | מאת: נירית PT

אכן יש צורך בהמשך ברור ונשלחת למיפוי עצמות כדי לברר אם קיימת סיבה נוספת לכאבים, מלבד הממצאים שהתגלו בצילומי רנטגן. עד לתשובת המיפוי אתה יכול להמשיך בביצוע תרגילים שקיבלת ושאינם גורמים לכאבים.