שריר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/03/2007 | 10:48 | מאת: שואל

מה ההבדל בין שריר תפוס שגורם לכאב לבין שריר מכווץ שגורם לכאב ומה ההבדל מבחינת השפעה טיפול במסאז קרח שתי המקרים?

30/03/2007 | 07:56 | מאת: a

שלום תאר לי בבקשה את הסימפטום ממנו אתה סובל או עליו אתה שואל

30/03/2007 | 12:02 | מאת: שריר

מדובר על כאב חזק ביותר מאחורי הברך

11/04/2007 | 19:05 | מאת: "ערן ראובני" ערן ראובני

"ער"ערן ראוב"ערן ראובני" ערן ראובניני" ערן ראובנין ראובני" ערן ראובני"ערן ראובני" ערן ראובני

30/03/2007 | 21:21 | מאת: a

כאב מאחורי הברך אינו מאפיין שריר תפוס באופן כללי הטיפול הנפוץ לפציעות אימון הוא קירור המקום ל 20 דקות כל שעתיים ביום יומיים הראשונים ולאחר מכן רצוי לחמם. במקרה ומדובר בשריר תפוס התופעה חולפת ללא טיפול וצריך לחזור ולהתאמן לפי סרגל מאמצים מדורג דבר שימנע את הישנות התופעה.

30/03/2007 | 21:22 | מאת:

כאב מאחורי הברך אינו מאפיין שריר תפוס באופן כללי הטיפול הנפוץ לפציעות אימון הוא קירור המקום ל 20 דקות כל שעתיים ביום יומיים הראשונים ולאחר מכן רצוי לחמם. במקרה ומדובר בשריר תפוס התופעה חולפת ללא טיפול וצריך לחזור ולהתאמן לפי סרגל מאמצים מדורג דבר שימנע את הישנות התופעה.

01/04/2007 | 03:52 | מאת: שואל

מי הזכיר בכלל אימון?

03/04/2007 | 18:28 | מאת:

שלום שריר תפוס או מכווץ הוא בדרך כלל תוצאה של אימון כמו שהזכרתי כאב מאחורי הברך אינו אופייני לשריר תפוס או מכווץ נסה קצת למקד את שאלתך