קיפוזיס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/03/2007 | 11:21 | מאת: איתי

יש לי קיפוזיס קלה רופאים המליצו לי רק תרגילים לחיזוק שרירי הגב אבל אני רוצה לישר את הגב אז האם לשים ברזלים? בנוסף האם הקיפוזיס יכולה לפוגע לי באיברים אחרים בגוף? לא הייתה לי קיפוזיס אני גרמתי אותה לעצמי ואני אוכל את עצמי על זה אני כל היום חושב על זה תוכלל לתת לי עצה איך להתגבר על זה?

30/03/2007 | 07:50 | מאת: a

שלום איתי קיפוזיס קלה מטופלת בתרגילים ולא בעזרת שום אמצעי עזר כגון ברזלים בדרך כלל אין פגיעה לאיברים אחרים בגוף אני קורא שאתה אוכל את עצמך על זה אז במקום לאכול את עצמך כל היום, תיקח אחריות אל תחפש פתרונות קלים ותתחיל להתאמן כל היום, זאת הדרך היחידה ליישר את זה. בהצלחה

30/03/2007 | 21:23 | מאת:

שלום איתי קיפוזיס קלה מטופלת בתרגילים ולא בעזרת שום אמצעי עזר כגון ברזלים בדרך כלל אין פגיעה לאיברים אחרים בגוף אני קורא שאתה אוכל את עצמך על זה אז במקום לאכול את עצמך כל היום, תיקח אחריות אל תחפש פתרונות קלים ותתחיל להתאמן כל היום, זאת הדרך היחידה ליישר את זה. בהצלחה