תואר ראשון בפיזיו'

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/03/2007 | 23:53 | מאת: מירב

אמיר שלום רב, ברצוני לשאול האם אתה מכיר את הפקולטה לפיזיוטרפיה באריאל, מבחינת רמת לימודים והצלחה לכנס לשוק העבודה בסיום התואר ממכלת אריאל, כלומר האם מעסיקים מחשיבים את התואר בוגר של מכללה זו פחות ממה שהם יחשיבו אונ' אחרת למשל? זה ממש חשוב לי לדעת היות ואם כן קיים כזה הבדל גדול בין תואר של מכללת אריאל לאונ' אחרות או שקיימת "סטיגמה" על קטע של מכללות וכו' אאלץ לשפר פסיכומטרי.... :( תודה מראש על תשומת הלב, מירב

23/03/2007 | 10:04 | מאת: ארנון

מירב שלום. מכללת אריאל הינה מקום טוב ללמוד, גם פיזיותרפיה. בסך הכל רמת הלימודים טובה והחומר האנושי גם הוא. היום עדיין נחשבות יותר אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת תל אביב (שם למדתי) אם כי מכללת אריאל ואוניברסיטת חיפה מתקרבות בצעדי ענק. בהצלחה וברוכה הבאה לעולם הפיזיותרפיה ארנון, פיזיותרפיסט

30/03/2007 | 07:58 | מאת: a

אינני יודע לגבי הרמה מבחינת המעסיקים אין הבדל ביחס לבוגרים

30/03/2007 | 21:24 | מאת:

אינני יודע לגבי הרמה מבחינת המעסיקים אין הבדל ביחס לבוגרים