עקמת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/03/2007 | 19:00 | מאת: גבי

אני בת 60 ויש לי עקמת מה נתן לעשות זה אכן מפריע לי לנשום. אני עושה הרבה ספורט ומתיחות וזה אכן עוזר אבל לזמן קצר.האם יש משהוא שנתן לעשות?אודה לך על תשובה מהירה

23/03/2007 | 09:37 | מאת: ארנון

גבי שלום. להערכתי אין הרבה מה לעשות למעט תרגילי תנועתיות, חיזוק ונשימה. לא ציינת איזו התעמלות את עושה אבל התעמלויות כגון פלדנקרייז יכולות לעזור לתנועה ופילאטיס לחיזוק ונשימות. לגבי אופציה ניתוחית, יש לשקול זאת מאד בזהירות ולהתייעץ עם מספר אורטופדים מנתחי גב, לדעת את היתרונות ואת הסיכונים והאם יש טעם בניתוח. בהצלחה ארנון, פיזיותרפיסט

09/06/2007 | 10:42 | מאת: יהודית כץ פיזיוטרפיסטית

שלןם גבי תוכלי לקבל טיפול בשיטת שרוט שאחד מעקרונותיה הוא שילוב תרגילים נשימתיים מיוחדים לסובלים מעקמת. התמדה בביצוע התרגילים תביא לשיפור בתפקודי הנשימה ושיפור ביציבה. אשמח לעזור ולספק לך את רשימת הפיזיוטרפיסטים המומחים בשיטת שרוט. בברכה יהודית טל: 0522-447133