סרטן אפשר לנצח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/11/2004 | 15:38 | מאת: שלמה גוברמן (גובי)

שלום לכלם, העובדות המעציבות הן, כי אין כמעט אדם בישראל אשר אינו מעורב, באופן ישיר או עקיף במחלת הסרטן. זה עתה סיימתי לכתוב ספר מקיף בנושא טיפולים טבעיים בסרטן. אני מזמין את מי שמעוניין להכנס לאתר שלי ולקרוא מעט יותר על הספר (פרק ההקדמה ותוכן העניינים). תקוותי היא כי קוראי הספר יפיקו ממנו תועלת רבה במלחמתם או מלחמת אהוביהם במחלה זו. www.cure-cancer-naturally.com תודה על תשומת הלב, שלמה גוברמן (גובי)

20/11/2004 | 19:27 | מאת:

כל עוד שאנשים לא מסתמכים על הספר בלבד ומקבלים טיפולים אונקאולוגיים מרופא מוסמך נשמע חיובי

11/08/2007 | 14:31 | מאת: Ofek

שלום לכולם , ביום שישי, נפלו השמיים . אמא אובחנה כחולה ב- GBM - גליוגלקסומה מולטיפורמה ,בגלל הגודל , המיקום והגיל החליטו שאין טעם לנתח. הציעו לעשות ביופסיה כהכנה להקרנות וכימו. החלטנו לא להסכים לניתוח המיותר- כיוון שאיננו מתכוונים לענות אותה בהקרנות . אני עדיין בהלם , בקריסה טוטאלית . לא מצליח לחיות ולתפקד כמו שצריך. הרשת מלאה במידע .כבר הבנתי שאין מה לעשות וגם כשמנתחים ,אין סיכוי להחלמה מלא ורק דוחים מעט את הקץ אבל הכי מפחיד אותי - מה יהיה הלאה ? איך זה יתפתח ? כמה זמן ? אודה לכל מי שמחזיק במידע בנושא שייצור איתי קשר ויעזור .