Costochondritis

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/03/2007 | 09:07 | מאת: קובי

אם היה לי את הדבר לעיל אז היו רואים את זה במיפוי עצמות? כי בעצם לא אמרו לי שיש לי דבר כזה.. תודה

21/03/2007 | 23:31 | מאת:

קובי שלום אם תקרא את תשובתי הקודמת תראה שכתבתי שבהחלט יכול להיות שמדובר בשריר תפוס. האבחנה שתארתי היא אחת מני רבות האפשריות היחיד שיכול לאבחן הוא אותו איש מקצוע שבודק אותך. לא ניתן לאתר את המצב הזה במיפוי עצמות ניתן להשתמש במיפוי לשלילה של בעיות אחרות. מה שניסיתי להעביר לך שאין תרגילים מיוחדים לסימפטומים אותם תיארת אלה בעיקר מנוחה וחימום מקומי.