פיזותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/03/2007 | 00:34 | מאת: ערן

שלום באחרונה התחלתי להתעניין בלימודי פיזתורפיה , אני בעל תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה. רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי ללמוד? האם אני צריך ללמוד הכול מחדש או יש לעשות הסבה כלשהי כמו כן כמה זמן זה ננמשך? מה השכר לפיזותרפ

17/03/2007 | 22:00 | מאת:

שלום ערן בעלי תארים ראשונים (ויש רבים כאלה הלומדים פיזיותרפיה) לומדים כמו כל סטודנט אחר,יש כמובן קורסים שמוכרים על ידי האוניברסיטה, עלייך לברר בפקולטות עצמן. הלימודים נמשכים 4 שנים והם קשים ,אינטנסיביים ולדעתי מאד מעניינים. השכר הוא תלוי מאד במקום העבודה אבל בסה"כ יש מקומות רבים שניתן להשתכר טוב מעל שכר ממוצע במשק.

20/03/2007 | 07:08 | מאת: ערן

אמיר שלום תודה על התשובה שלך אם הבנתי נכון אני מקבל פטורים , אך לא רבים בלימודי פיזותרפיה. כלומר גם אם סיימתי תואר ראשון ואני רוצה ללמוד פיזותרפיה בכל זאת זה יקח לי ארבע שנים????? או שזה תלוי איזה תואר עשיתי??????

24/04/2007 | 21:33 | מאת: קטי

איפה לומדים פיזתורפיה באר שבע?ותנאי קבלה?חוץ מאונברסטיה.במכללה או קול"ג כדאי לקבל תעודה רפואית?וכמה זמן לימודים?וכמה עולה?ואם זה נחשב לתואר?