היפוטוניה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/03/2007 | 21:32 | מאת: יפעת

שלום בתי בת השנה אינה יושבת יציב, והרופאה שלחה אותה לפיזיוטרפיה. על הטופס נרשם "היפוטוניה". אשמח לקבל מידע בנושא.

13/03/2007 | 11:28 | מאת: ארנון

יפעת שלום. היפוטוניה הינה חולשה של השרירים היציבתיים כלומר ירידה ביציבות הגו בעיקר. האם היא התחילה לעמוד, ללכת, האם מתבטאת החולשה בעוד דברים? לרוב תרגול פשוט יכול לעזור, בתנאי ששאר המערכות תקינות (היא לא מאובחנת כסובלת ממחלה כלשהי, נכון?) בהצלחה ארנון, פיזיותרפיסט

15/03/2007 | 06:28 | מאת: יפעץ

ארנון שלום בנותיי הן תאומות בנות שנה, שלא הולכות עדיין ואף לא מתיישבות לבד, אלא אם כן אני מושיבה אותן. יש לציין כי הן זוחלות, ולא סובלות משום מחלה.