כאבי גב וצואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/02/2007 | 18:44 | מאת: שוש

לפני כשבוע הייתי מעורבת בתאונת דרכים שכתוצאה ממנה הנני סובלת מכאבים בעיקר בגב התחתון ,בצואר ובשכמות. אורטופד הפנה אותי לפיזיותרפיה. מכיוון שאני נאלצת להמתין 3 שבועות עד לתור הקרוב, אבקש לדעת מה מצפה לי בטיפולים האלה. תודה !

01/03/2007 | 18:30 | מאת: ארנון

שוש שלום. בזמן ההמתנה לטיפולים השתדלי לא להמנע מתנועה כיוון שלשכב כל היום אינו יעיל ואף מזיק. צפויה לך הערכה על ידי הפיזיותרפיסט/ית שיקבל אותך, ולפי מה שימצא בבדיקה, הוא/היא יחליט על טיפול. שימי לב, יכול להיות כאב בזמן הטיפול ואפילו קצת אחרי. הקפידי לבצע את התרגילים שידריכו אותך לעשות ומהר מאד תגיעי לדרך המלך ללא כאב. בהצלחה ארנון, פיזיותרפיסט