כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/02/2007 | 11:59 | מאת: אלמוני

שלום, אני שחיין תחרותי בן 17.5. לפני כחודש וחצי הפסקתי את האימונים בשל כאבי ברכיים שהצטברו במהלך השחייה, בהתחלה בזמן שחיית חזה, ואחר כך בכל הסגנונות. הלכתי למספר אורתופדים, והאורתופד האחרון שהייתי אצלו נתן לי את התשובה הכי ברורה, הוא אמר שיש לי טיביה וארה, וטורשיין (tibia vara bilateral chronic + chondromalacia of patella bilateral) הוא שלח אותי לפיזיותרפיה לחיזוק שרירי הירך. גילתי שהפיזיותרפיה גורמת לי לכאבים נוספים ולכן הפסקתי, החלטתי לתת לזמן להחלים את הברך, אך הכאבים לא נפסקים, וכואב לי גם אחרי הליכה או ריצה, מה אתה מציע לעשות ? מצטער על האורך של ההודעה, ותודה.

24/02/2007 | 15:31 | מאת:

שלום רב הכאבים מהם אתה סובל נשמעים כתוצאה מעומס יתר יכול להיות שבהחלט בשלב הראשוני למשך 6 עד 12 שבועות כדאי לנוח ורק לאחר מכן להתחיל אימונים ותרגילים בהדרגה. התייעץ עם הפיזיותרפיסט שלך ,אל תפסיק טיפול.

24/02/2007 | 15:31 | מאת:

שלום רב הכאבים מהם אתה סובל נשמעים כתוצאה מעומס יתר יכול להיות שבהחלט בשלב הראשוני למשך 6 עד 12 שבועות כדאי לנוח ורק לאחר מכן להתחיל אימונים ותרגילים בהדרגה. התייעץ עם הפיזיותרפיסט שלך ,אל תפסיק טיפול.

24/02/2007 | 17:20 | מאת: אלמוני

אוקיי, תודה על התשובה המהירה.