דחוף!בבקשה ענו לי ....ההרשמות החלו!

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/01/2007 | 21:43 | מאת: שאלה מדאיגה

שלום ד"ר תודה מראש על הסבלנו אנא ענה לי בפרוט ככל האפשר כי אני מודאגת וסקרנית במידה והתקבלתי לשנה הבאה לפיסיותרפיה באונ ... כיצד בסוף ההתמחות שמקבלים את התואר ניתן למצוא עבודה בקופות חולים בתי חולים או אחרים? ואיך בכלל מוצאים עבודה בתחום שאיננו משרדי דרך כח אדם עיתונים ולשכת התעסוקה?הרי זה לא ככה....מורים זה דרך משרד החינוך ובטח אתם זה דרך משרד הבריאות לא? איך מוצאים עבודה במכבי כללית לאומית או מאוחדת?האים יש עבודות בשפע?ואם מפוטרים...שוב....דרך מה אני מוצאת עבודה חלילה וחס בשעות אלו....אין הרי לפיזיותרפיה של כמו האחרים כח אדם וכאלו אנא עזור לי! תודה רבה!

31/01/2007 | 22:38 | מאת:

שלום עד עתה הייתי אומר הסירי דאגה מליבך כל הסטודנטים אותם הדרכתי ורצו לעבוד במקצוע מצאו עבודה זהו אומנם תחום קטן ויחודי ובשל כך לרוב אין צורך בחברות כח אדם כדי לאתר עובדים. יתכן שעם פתיחת בתי הספר הנוספים יווצר עודף ,אך הדבר נכון לכל מקצוע. אל תשכחי שאת עומדת ללמוד תואר ראשון מרתק שיש בו בונוס נוסף שהוא גם מקצוע. מה עושים עם תואר ראשון בספרות אנגלית ? מחפשים עבודה תהני מהלימודים עד עתה לא שמעתי על מישהו שלא מצא עבודה.

01/02/2007 | 19:24 | מאת: מענה

שלום ד"ר תודה רבה, רק,עזור לי להבין בבקשה, השאלה היא בעצם איך מוצאים עבודה בפיזיותרפיה?איך מצתרפים קופות חולים?האים זה כמו כנס משתחררים שלקראת סיום הסטאז נרשמים לכל מיני קופות חולים דרככם?מי דואג לנו ואיך? אנא ענה לי בבקשה תודה רבה! אגב-בתי ספר נוספים?איזה ומתי יפתחו אם מותר לי לשאול?ומה התנאי קבלה היום לת"א מבחינת בגרות 98 אם אתה יודע אולי להגיד?האים אצליח? תודה!