עדיין צולע.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/01/2007 | 15:44 | מאת: דוד

שלום אני לאחר שבר בשוק שטופל טיפול שמרני 4 חודשים בגבס ועכשיו אני כבר חדש ימים מבצע פיזוטרפיה פעמיים בשבוע ועדיין הולך צולע עם מקל . כמה זמן יקח לי ללכת ללא צליע? והאים הצליע יכולה להישאר לי לצמיתות?דרך אגב בצילום לאחר הורדת הגבס השבר קלינית ורנטגנית מחובר.אני בן 33מצב בריאותי מצויין ברוך השם בתודה ושבת שלום דוד.

12/01/2007 | 23:06 | מאת:

שלום דוד סוג השבר ,מיקומו והאופי שלך מאד משפיעים על קצב השיקום. אנו מדברים בדרך כלל על חודשים של עבודה קשה.אבל קשה להתנבא והכי כדאי שתשאל את הפיזיותרפיסט המטפל בך. סבלנות ועבודה קשה יביאו תוצאות בדרך כלל בהצלחה

14/10/2007 | 22:55 | מאת: לימור

עברתי מקרה דומה... תיצור קשר בדוא"ל [email protected] או [email protected] לימור