כאב לאחר שבר בסיס כף היד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/01/2007 | 20:39 | מאת: עדה

שלום, רציתי לדעת מה כללי ההתנהגות המומלצים במקרה של כאבים עזים עם כל תנועה אחרי חודש וחצי בגבס - היד נפוחה, זרמי חשמל של אב, רגישות לקור ומוגבלות בתנועה - משככי כאבים כדוגמאת אקמול פורטה ואופטלגין אינם יעילים. תודה

12/01/2007 | 22:58 | מאת:

שלום עדה אני מקוה מאד שאת בטיפול של אנשי מקצוע בנושא אם לא פני לטיפול מיידית. בדרך כלל מתחילים בטיפול של תנועתיות עדינה במים פושרים עד חמים ותרגול עדין של היד. חשוב לעקוב שמצב הזרמים ביד לא מחמיר. השיקום לא קצר ולוקח בדרך כלל חודשיים עד ארבעה חודשים. בהצלחה