שלום רב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/01/2007 | 00:12 | מאת: אבירן

כיום אני בן 18 ורציתי לדעת שבגובה 1.74 , ומשקל 51 האם אני יוכל להתאמן במכון כושר , האם זה יפתח לי את הגוף , האם זה יעזור לי להראות פחות רזה , ואם זה יעזור לי לחטב את הגוף , אני מודע לכך שהמשקל שלי על הפנים , בגלל זה אני צריך תשובה ממישהו שמבין במיוחד בעניין האם זה יכול לעזור לי להראות פחות רזה ועם גוף חטוב יותר .. תודה על התשובה

12/01/2007 | 22:45 | מאת:

שלום אבירן עם תזונה נכונה ואימון ניתן להגיע להוספת מסת שריר משמעותית בגילך התייעץ עם תזונאי ומאמן כושר בהצלחה