אי התהפכות בגיל שבעה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/12/2006 | 15:10 | מאת: אימא במיטבה

שלום לך, בני בן שבעה וחצי חודשים ואינו מתהפך עדין. אני קוראת על ילדים שבגיל זה כבר זוחלים יושבים ובטח שמתהפכים והאמת היא שהבטן דיי מתהפכת לי... אני מאוד לחוצה מכך. מה עלי לעשות ובכנות האם נתקלת במצבים מסוג זה בגיל זה? תודה מראש שירה

25/12/2006 | 13:54 | מאת: לנה קין פיזיותרפסטית התפתחותית

שלום שירה הבעיה של הילד שלך נפוצה ביותר בימנו. המצב מצביע בדרך כלל על חולשה של שרירים בחגורת הכתפיים והגו. עלייך להשכיב את הילד כמה שיותר !! שעות ביום על הבטן (כל הזמן שהוא ער ולא מיד אחרי האוכל). בנוסף תתיעצי עם רופא ילדים לצורך הפניה לפיזיותרפיה. בהצלחה!!!