סחרחורת BPPV

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/10/2006 | 19:26 | מאת: סיון

שלום אני בחורה בת 24+ והיה לי ורטיגו..הרופא אמר שהיה לי מקרה קשה אבל הקריסטלים כאמור חזרו למקום. היום שבוע ויום אחרי ואני עדיין לא חזרתי לעצמי אני מרגישה ממש רע הראש כבד מהלך היום מלווה בסחרחורות מינוריות חוסר ריכוז וירידה באכות השמיעה. אני פשוט לא מתפקדת..שאלתי היא עוד כמה זמן נגזר עליי להיות כך..למיטב הבנתי אחרי שיחות עם אנשים וקריאה באינטרנט זה לוקח בערך שבועיים לחזור לתפקוד רגיל...האם זה נכון? תודה רבה

21/11/2006 | 18:48 | מאת: גבריאל

לסיון שלום אם הסימפטומים התנוחתיים חלפו משמעות הדבר שהטיפול הצליח אבל ראשית יתכן שהמערכת הוסטיבולרית שלך עדיין מגורה ועל כן בעוד מספר ימים תשתפרי . שנית יתכן שאת סובלת ממה שמוגדר כ- DIZZINESS כלומר מפגיעת התעלות של איבר שיווי המשקל באוזן הפנימית ועל כן את יכולה לסבול מסימפטומים נוספים כגון כובד בראש , טשטוש בראיה לאחר קריאה או צפיה בטלביזיה , אי שיווי משקל וסחרחורת . אני מקווה שעזרתי לך.