כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/10/2006 | 19:05 | מאת: נחום

שלום ד"ר. עברתי לאחרונה תאונת דרכים קלה בה פגע ברכבי רכב מאחורנית ומאז אני סובלת מכאבים בצוואר . בצילומים לא מצאו דבר . עברו כמעט שבוע ימים ויש לי עדיין כאבים בתנועה של הראוש ובזמן שינה . מה לדעתך ניתן לעשות ? האם הכאבים יחלפו ? האם אתה ממליץ על חגורת צוואר וטיפולים פיזיוטרפיים? תודה

23/10/2006 | 09:43 | מאת:

שלום נחום כאבים מעיין אלו בתאונות של "צליפת שוט" הם נפוצים מאד ויחלפו אצל רוב האנשים תוך 6 שבועות ובמקרים חריגים תוך 12 שבועות. בנתיים מומלץ לחמם את הצוואר ולא להגביל את התנועה שלו !!! אלה להמשיך בחייך כרגיל למרות הכאב (ניתן להשתמש במשככי כאבים לפי המלצת רופא), במידה ולא תראה הטבה תוך 6 שבועות פנה שוב לרופא. זו בעיה מוכרת ומציקה אך היא חולפת.