פריקות כתף..

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/10/2006 | 23:19 | מאת: אייל

שלום. שמי אייל בן 28 , אני סובל מפריקת כתף ימין מאז הצבא. הייתי רוצה לדעת מהן אפשרויות הטיפול שלי . כמוכן נתקלתי בבחורהשסיפרה לי על שיטת פיזותרפיה, שאיני זוכר את שמה של השיטה,שיכולה לעזור לי לחזק את הרצועות בכתף. האם יש שיטת פיזותרפיה ספציפית לפריקת כתף? אני מתכוון לשיטה ולא לתרגילים.. תודה.

23/10/2006 | 09:52 | מאת:

שלום אייל הטיפול בפריקת כתף אקוטית אצל צעירים (אם היה אירוע מסוים בו פרקת את הכתף ממקומה) הוא בדרך כלל ניתוחי . אם הרקע הוא חוסר גמישות הטיפול הוא על ידי תרגילים מסויימים המחזקים את שרירי חפת הכתף והתוצאות בדרך כלל טובות (את הרצועות עצמן לא ניתן לחזק ללא ניתוח), אנני מכיר שיטה נוספת.