שרירי רצפת האגן בהריון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/10/2006 | 21:16 | מאת: הגר

שלום רב, אני בשבוע 18 להריון ראשון. הייתי מעוניינת לרכוש מכשיר בשם אפי-נו לחיזוק שרירי רצפת האגן וכן להגמשה האזור לקראת הלידה. האם קיים סיכוי, אפילו מזערי, לנזק לאם, לעובר ו/או למהלך התקין של ההיריון בעקבות השימוש במכשיר אפי-נו ? תודה על העזרה, הגר

17/10/2006 | 21:52 | מאת:

שלום הגר מזל טוב אני אפנה את שאלתך למומחית בפיזיותרפיה אורוגניקולוגית את יכולה להפנות את השאלה גם לפורומים הריון ולידה

17/10/2006 | 21:57 | מאת:

שלום הגר מצורף קישור לאתר של יהודית שריג פיזיותרפיסטית מומחית בעלת שם בתחום אני משוכנע שתמצאי שם תשובות ושם יש גם פורום רלוונטי. http://www.pelvicfloor.co.il/